За нас

'Месокомбинат-Асеновград'' ООД се намира под живописните хълмове на Родопите в земята на древните траки, непосредствено в подножието на Асенова крепост и само на 7 км. от Бачковския манастир “Успение Богородично”.

'

Дружеството съществува на пазара повече от 80 години,през които се е утвърдило като едно от водещите месопреработвателни предприятия .Нашето производство включва богата гама сурово-сушени колбаси и деликатеси, трайни , полутрйни и малотрайни варено-пушени колбаси , варено-пушени деликатеси, млени меса и заготовки с търговските марки "Месокомбинат Асеновград" , "Лидер" , "Дарове" и Утвърден стандарт "Стара планина".

Месокомбинат Асеновград предлага голямо разнообразие на продукти съответстващи на изискванията на Европейския съюз,разработени на базата на висококачествени родни и вносни суровини.

Наложената практика на постоянен технологичен контрол гарантира ,еднакъв вкус,вид и аромат на крайния продукт.

Формулата за успеха ни са Увереността,самочуствието и любовта с която вършим работата си ,конкурентни цени и ритмичност на доставките. Логистиката е обезпечена с 15 превозни транспортни средства, които изпълняват шест логистични лъча, пет дни седмично.

Резултатът от по-горе посочените качества се измерва с вече над 200 едрови клиенти в цялата страна.От началото на 2009 год.,компанията прави износ за Белгия и Гърция към настоящият момент водим преговори с контрагенти от Чехия и Румъния.

В предприятието от 2007 година е внедрена HACCP система , а от 2010 г. и ISO 22000:2005, ISO 9001:2008 стандарти.


Партньори :

Наши основни партньори са големи национални и интернационални търговски вериги.

Фирмата има дистрибутори в следните градове:

София

Перник

Казанлък

Кюстендил

Ботевград

Пловдив

Ямбол

Смолян

Кърджали

Гоце Делчев

Варна

Хасково

Петрич

Монтана

Пещера

Бургас

Пазарджик

Сандански

Димитровград

Раковски

Стара Загора

Благоевград

Самоков

Търговище

Първомай

Плевен

Велико Търново

Лом

Силистра

Берковица

Сливен

Враца

Севлиево

Ловеч

Ихтиман

Добрич

Габрово

Карлово

Дупница

Разлог

Шумен

Видин

Велинград

Разград

Стамболийски

Асеновград

Троян

Свищов

Мездра и др.