- Сурово-сушени колбаси
Студено-пушен суджук. Продукт от групата на Сурово-сушени трайни колбаси. Приготвен от подбрани свински и говежди меса, овкусени с традиционни подправки, притежаващ неповторим аромат и завладяващ вкус.
Сръбска наденица Продукт от групата на сурово-сушените колбаси.Направена от говеждо и свинско месо.Овкусена с традиционна пикантна сръбска подправка.
Луканка " Дарове " Продукт от групата на Сурово-сушени трайни колбаси. Приготвен от подбрани свински и говежди меса по оригинална рецепта от 1976 година.
Луканка “Резерва” Продукт от групата на Сурово-сушени трайни колбаси. Приготвен от подбрани свински и говежди меса, овкусени с традиционни подправки, притежаващ неповторим аромат и завладяващ вкус.
Луканка “Смядовска” Продукт от групата на  Сурово-сушени трайни  колбаси. Приготвен от говеждо,свинско месо и подправки по оригинална традиционна рецепта
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE Месокомбинат Асеновград - ‘’Врат Тракия” Продукт от групата на Сурово-сушени деликатеси. Пресова се в специална преса. Приготвя се от свински врат без кост и подправки по оригинална рецепта от 1976 година. Традиционното мезе на Българина !
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE Луканков колбас “Сушеница” Продукт от групата на Сурово-сушени колбаси. Характерен с приятния си външен вид и удължена паралепипедна форма. Направен от говеждо и свинско месо в подходящо съотношение, овкусен с комбинирана пикантна родопска подправка по оригинална рецепта от 1976 година.  
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE Луканка “Смядовска” Продукт от групата на Сурово-сушени трайни колбаси. Приготвен от говеждо,свинско месо и подправки по оригинална рецепта от 1976 година.  
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE Луканка “Панагюрска” Продукт от групата на Сурово-сушени трайни колбаси приготвен от подбрани свински и говежди меса по оригинална рецепта от 1976 година.  
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE Луканка “Манастирска луканка” Продукт от групата на Сурово-сушени трайни колбаси. Приготвен от подбрани свински и говежди меса и подправки“букет” по оригинална рецепта от 1976 година.
Страница 1 от 2